GINOP-3.2.7-20 név helyett GINOP PLUSZ-1.2.1.-21 alatt jön ki a hitel nélküli ERP pályázat

Szeretné informatikai rendszerét fejleszteni pályázati úton 70% támogatással? Itt a megoldás! Várhatóan 2021 nyár elején beadható lesz a GINOP PLUSZ-1.2.1-21 pályázat, melynek nagy újdonsága az, hogy ha Ön  vállalatirányítási rendszert vásárol, másodlagos célként infrastrukturális és ingatlan beruházást is támogat a pályázat, projekt összköltség legfeljebb 70%-áig.

Kérjük lépjen velünk kapcsolatban, hisz ha a mi ERP vagy más szoftver termékünket választja a pályázatírás költségét átvállaljuk!

Várhatóan nyár elejétől lesz beadható először a GINOP PLUSZ-1.2.1-21 pályázat, a 2020. március 16.-án záródott GINOP-3.2.2 pályázat utódja, mely a komplex vállalati digitális megoldások, szolgáltatások bevezetésének célzott támogatása nevet kapta. Célja hasonló, mint elődjének: elősegíteni a vidéki KKV szektorban a vállalatirányítási rendszerek (ERP) elterjedését. A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által fejlesztett ERP rendszerek megfelelnek a pályázati feltételeknek, így most kedvezményes áron tudjuk adni ügyfeleinknek!

A pályázat részletiről bővebben ITT olvashat.