fbpx

Több újítást is hozhat a Twitter 2.0, ilyen például az üzenetek titkosítása

A Twitter vezérigazgatója, Elon Musk hivatalosan is megerősítette, hogy a tervek szerint hamarosan érkezik a platformon küldött üzenetek végponttól végpontig terjedő titkosítása (E2EE). Mindez része a Must által elképzelt Twiter 2.0-nak, amely a titkosított üzenetek mellett a hosszú formátumú tweeteket és kifizetés funkciót is hoz majd a felhasználóknak. A titkosított üzenetek terveiről szóló információk először […]

The post Több újítást is hozhat a Twitter 2.0, ilyen például az üzenetek titkosítása first appeared on Nemzeti Kibervédelmi Intézet.

Elkészítette a német kormány az energia drágulásának ellensúlyozását szolgáló javaslatait

Elkészítette és a törvényhozás elé terjesztette pénteken a német szövetségi kormány az energiaárak emelkedéséből adódó lakossági és vállalati terhek növekedésének megfékézését szolgáló támogatási programokról szóló javaslatait.

The post Elkészítette a német kormány az energia drágulásának ellensúlyozását szolgáló javaslatait appeared first on Adó Online.

Már elérhető az átalányadózókat támogató webalkalmazás

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a régi kata megszűnése miatt 2022. szeptember 1-jétől átalányadózást választó egyéni vállalkozók havi adó- és járulékbevallási kötelezettségének teljesítését támogató, web alapú bevallási módot fejlesztett ki.

The post Már elérhető az átalányadózókat támogató webalkalmazás appeared first on Adó Online.

97 ezer cég tartozhat a kisvállalati adó hatálya alá a jövőben

Pénzt spórolhatnak a vállalkozások a megfelelő adózási mód megválasztásával, a kisvállalati adóval (kiva) például legalább 97 ezer cég, a jelenleg így adózóknál 14 ezerrel több fizethetne kevesebb adót – mondta Izer Norbert az MTI-nek.

The post 97 ezer cég tartozhat a kisvállalati adó hatálya alá a jövőben appeared first on Adó Online.