fbpx

A folyamatirányítás számos tevékenységű cég számára nyújt kielégítő megoldást. A tervezés, ütemezés és utókövetés hármas egysége mellett az utókalkuláció is nagyban növeli a vállalkozás hatékonyságát.

A gyártó modullal megtervezhetjük gyártási munkáinkat, árat kalkulálhatunk, árajánlatot adhatunk, számlázhatunk, irányíthatjuk a folyamatait, mérhetjük munkáit, tervezhetjük kapacitásunkat. Ebből is következik, hogy átfogó modulról van szó, mely a projektkezelésbe van integrálva és rendelkezik annak minden tudásával. Az előzetes tervek alapján létrehozhatunk gyártólapot alkatrészekkel, alapanyagokkal, munkafolyamatokkal, segédanyagokkal, tartozékokkal. Ez alapján végzett kalkuláció szolgál alapjául a generálható árajánlatnak. A jóváhagyott árajánlatokat lehet gyártásba szervezni, majd az üzem kapacitásával tervezni, ütemezni. A folyamatban lévő gyártásoknál mérhetjük a résztvevők pontos munka idejét, követhetjük a jelen eseményeit, ebből következtethetünk a vállalt határidő teljesíthetőségére. A mérések alapjául szolgáló normaidőkhöz viszonyítva minősítjük a folyamatban lévő és elkészült munkafolyamatok hatékonyságát, az emberek és gépek teljesítményét. A normaidők mellett gépbeállási alapidőt és munkaerőt nem igénylő passzív idővel (pl.: kötőanyagok száradási ideje) is kalkulálunk. Számos adat áll a kontrolling rendelkezésére, melyből nem csak költség/haszon oldalról, hanem időhatékonyság szempontjából is értékelhetjük a tervezett és a megvalósult gyártás eredményességét. Gyártásaink kategorizálhatóak, ezzel megkönnyítve a hasonló termékek gyártásának indítását. Továbbá lehetőségünk van az újra gyártásra és a tovább gyártásra is. Ez utóbbi esetében a már félkész termékeinket konfekcionálhatjuk az aktuális megrendelésnek megfelelően. Manufaktúra és tömeggyártás kiszolgálására egyaránt alkalmas.

 
Kategória:
Üzleti szoftver
Termék:
Gyártástámogatás
Ágazat:
gyártási ágazatok
Telepítés helye:
felhő vagy lokális

Vélemények

bevezetés
+
felhasználók
üzletág
%
elismerés
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített munkafolyamat-irányítási rendszer bevezetésével áttekinthetővé váltak üzleti folyamataink, nőtt az automatizáltság, csökkent a hibalehetőség, biztosítva lett az ellenőrzési lehetőség, egyszerűsödött a belső kommunikáció, áttekinthető lett a munkabeosztás, egyszerűen felgyorsultak a folyamatok.”
Huszárik Márk
Ügyvezető
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által egyedileg számunkra fejleszetett szoftverrel magasabb szintre emeltük cégünk munkáltatói arculatát, emellett csökkentettük a toborzási feladatokra fordított időt, így felgyorsult a kiválasztási folyamat. Erre volt szükségünk.”
dr. Nagy Annamária
HR managar
„Előző rendszerünkben az elektronikus iratkezelés átláthatatlanná és követhetetlenné vált, így felkerestünk szoftver fejlesztő vállalatokat. FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. mellett tettük le voksunkat. Ügyes kreatív csapat, mindenre találtak megoldást, nem voltak kifogások. Igényeinket megvalósítva bármilyen webes böngészőt futtató eszközről elérhető VPN-en keresztül. A felhasználók számára ezzel biztosítjuk a mobilitást, elősegítve ezzel a hatékony munkavégzést bárhonnan és bármikor. Egyedi funkciók segítségével megelőztük, hogy a történelem megismételje önmagát és megint átláthatatlan struktúra alakuljon ki.”
Dr. Hekáné Ildikó
Ügyvezető
„Cégünk profiljába fém – alumínium, vörös és sárgaréz, bronz, szénacél, ipari műanyag, rozsdamentes acél, –félgyártmány nagy és kiskereskedelme tartozik. Több mint 20 éves fennállásunk alatt, sosem találtunk tökéletes megoldást a raktározási, beszerzési és logisztikai folyamatainkra. Őszintén megvallva nem bíztunk a projekt 100%-os sikerében, és tapasztalatainkból kiindulva nem gondoltuk, hogy létezik olyan szoftver, ami a üzleti folyamatainknak megfelelő. Viszont így a bevezetést követően, elismerem tévedtünk. Ezzel a szoftverrel könnyedén nyilvántarthatóvá váltak sarzs kezelt termékeink, raktárjaink és a beszerzéssel kapcsolatos információink. A számos beépített egyedi funkciónak és beállításnak köszönhetően rendkívüli rugalmassággal tervezhető meg a beszerzés és logisztika, tovább növelve ezzel a hatékonyságot. Új közös projektet is indítottunk a fiúkkal, ami a gyártásunkat vette célkeresztbe! Köszönjük eddigi és jelenlegi odaadó munkátokat!”
Balogh Sándor
Ügyvezető igazgató
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített integrált vállalatirányítási rendszer rendet teremtett üzleti folyamatainkban ezzel egyfajta magabiztosságot és nyugalmat hozott az ügyfélkezelésünkbe. Minden cégnek szüksége lenne egy ilyen szoftverre.”
Szabó Gábor
Ügyvezető
„Széles körű lekérdezési lehetőség, tetszőleges listák és kimutatások készíthetők a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített egyedileg nekünk fejleszettt szoftver segítségével. Praktikus és rugalmas megoldások, cégünk részére nélkülözhetetlen. ”
Dr. Bíró Lajos
Gazdasági igazgató
„Kényelmes és egyszerű, hogy csak egy kattintással bármit megvásárolhatunk a nappaliból és ez csak tovább fejlődött az okostelefonok megjelenésével, hiszen segítségükkel bárhonnan és bármikor vásárolhatunk. Az internetes értékesítéshez tervezett ügyviteli rendszereinket a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. személyre szabottan elkészítette számunkra, így kiszolgálási és beszerzési feladataink automatikusan töreténnek, és több időnk jut az ügyfélszerzésre, mely úgy szint gyors és nyomon követhető lett az integrált CRM miatt. Nagyon szépen köszönjük az FT csapatának!”
Dr. Boldi Rebeka
Ügyvezető
„A COVID-19 pandémia miatt home office-ra akartunk átállni. Így megoldást kerestünk, ami megfelelő lehet számunkra. A fejlesztést megelőzően sokat tárgyaltunk a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. csapatával, hogy komplex ügyviteli folyamatainkat digitalizálhassuk és online csoportmunka teljes támogatást adjon kollégáinknak. Büszkén mondhatom, hogy Frederikékkel sikeresen transzformáltuk digitális térbe üzleti folyamatainkat és hétköznapjaink részévé vált a digitális csoportmunka. A folyamatainkat látva, higgyék el nekem, ha azt mondom, hogy a szoftvereké a jövő! A munkatársak számára élmény a közös munka, míg a menedzsment lényegében teljes kontroll alatt tartja a kiosztott feladatokat és a munkafolyamatokat. ”
Ladányi Róbert
Ügyvezető igazgató
„Könnyebben és professzionálisabban szervezhető a gyártási és termelési folyamat egésze, és megfelelőbben lehet ezáltal menedzselni az erőforrásokat és az időkereteket is. Köszönjük FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. minden munkatársának!”
Túri Csaba
Tulajdonos