fbpx

A Folyamatirányítás modul vagy alprogram számos tevékenységű cég számára nyújt kielégítő megoldást. A tervezés, ütemezés és utókövetés hármas egysége mellett az utókalkuláció is nagyban növeli a vállalkozás hatékonyságát.

A folyamatok irányítását projektkezeléssel oldottuk meg. Külön projekttípusokat tudunk létrehozni, ahol egyedi szabályrendszert állíthatunk össze. Tetszés szerinti projektfázisokat határozhatunk meg és azok altípusát, valamint előfeltételeit. Az egyes projektfázisok altípusai gyakorlatilag a rendszer különböző funkcióihoz kapcsolódnak, vagyis integrálhatunk naptárat, feladatkiosztót, levelezést, számlázást, munkalapot és számos egyéb funkciót. Ezen rendszer kiépítésével előre haladási szabályrendszert is kiépítünk, így folyamataink egymásra épülő lépésekből állnak majd. Bizonyos projektfázisok párhuzamosan végezhetőek, míg mások csak az előfeltétel teljesítése után kezdhetők el. Minden egyes projektfázisnak meghatározhatjuk a felelősét és határidejét. Az egyes felhasználók csoportokban vannak szervezve, így azok helyettesítése könnyen megoldható csoporton belüli átdelegálással. A projekt kimutatása már az első lépéstől az utolsóig elérhető, így részeredményeket is elemezhetünk, mindig megtudhatjuk az aktuális állapotot. Projektjeinket diagram nézetben is megtekinthetjük, így vizuálisan is szemléltetve az előrehaladás állapotát összehasonlítva a többi futó folyamattal. A projektkezelő rendszerre egy erő kontrolling kimutatás épül, amelynek segítségével projektenként meghatározhatjuk azok pontos megtérülését különböző költség ráosztási modellek használatával. A rendszerben szereplő adatok és a végrehajtható módosítások jogosultságokkal vannak kezelve, így minden felhasználónak meghatározható a hozzáférési szintje. Munkakörönként is meghatározhatjuk a jogosultságokat, így a helyettesítések és munkatárs változások egyszerűbben kezelhetőek. Figyelmeztető központban meghatározhatjuk mire és mikor kérünk figyelmeztetést. Gyakorlatilag minden rendkívüli esemény bekövetkeztéről, vagy még azelőtt küld a szoftver figyelmeztetést, ezzel is minimalizáljuk az emberi tévesztések lehetőségét. Egy jól beállított figyelmeztető központ olyan, mint egy digitális titkárnő, mindig arról és akkor emlékeztet amikor és amire szükségünk van. Rugalmassága mellett is megfelelően szabályozott, következetes rendszert kínálunk, amely jól áttekinthető, figyelmeztetésekkel kiegészített. A repüléshez szükség van megfelelő műszerezettségre, mi adunk hozzá másodpilótát is.

Kategória:
Üzleti szoftver
Termék:
Folyamatirányítás
Ágazat:
ágazat független termék
Telepítés helye:
felhő vagy lokális

Vélemények

bevezetés
+
felhasználók
üzletág
%
elismerés
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített munkafolyamat-irányítási rendszer bevezetésével áttekinthetővé váltak üzleti folyamataink, nőtt az automatizáltság, csökkent a hibalehetőség, biztosítva lett az ellenőrzési lehetőség, egyszerűsödött a belső kommunikáció, áttekinthető lett a munkabeosztás, egyszerűen felgyorsultak a folyamatok.”
Huszárik Márk
Ügyvezető
„Könnyebben és professzionálisabban szervezhető a gyártási és termelési folyamat egésze, és megfelelőbben lehet ezáltal menedzselni az erőforrásokat és az időkereteket is. Köszönjük FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. minden munkatársának!”
Túri Csaba
Tulajdonos
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített integrált vállalatirányítási rendszer rendet teremtett üzleti folyamatainkban ezzel egyfajta magabiztosságot és nyugalmat hozott az ügyfélkezelésünkbe. Minden cégnek szüksége lenne egy ilyen szoftverre.”
Szabó Gábor
Ügyvezető
„A COVID-19 pandémia miatt home office-ra akartunk átállni. Így megoldást kerestünk, ami megfelelő lehet számunkra. A fejlesztést megelőzően sokat tárgyaltunk a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. csapatával, hogy komplex ügyviteli folyamatainkat digitalizálhassuk és online csoportmunka teljes támogatást adjon kollégáinknak. Büszkén mondhatom, hogy Frederikékkel sikeresen transzformáltuk digitális térbe üzleti folyamatainkat és hétköznapjaink részévé vált a digitális csoportmunka. A folyamatainkat látva, higgyék el nekem, ha azt mondom, hogy a szoftvereké a jövő! A munkatársak számára élmény a közös munka, míg a menedzsment lényegében teljes kontroll alatt tartja a kiosztott feladatokat és a munkafolyamatokat. ”
Ladányi Róbert
Ügyvezető igazgató
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által egyedileg számunkra fejleszetett szoftverrel magasabb szintre emeltük cégünk munkáltatói arculatát, emellett csökkentettük a toborzási feladatokra fordított időt, így felgyorsult a kiválasztási folyamat. Erre volt szükségünk.”
dr. Nagy Annamária
HR managar
„Széles körű lekérdezési lehetőség, tetszőleges listák és kimutatások készíthetők a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített egyedileg nekünk fejleszettt szoftver segítségével. Praktikus és rugalmas megoldások, cégünk részére nélkülözhetetlen. ”
Dr. Bíró Lajos
Gazdasági igazgató
„Előző rendszerünkben az elektronikus iratkezelés átláthatatlanná és követhetetlenné vált, így felkerestünk szoftver fejlesztő vállalatokat. FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. mellett tettük le voksunkat. Ügyes kreatív csapat, mindenre találtak megoldást, nem voltak kifogások. Igényeinket megvalósítva bármilyen webes böngészőt futtató eszközről elérhető VPN-en keresztül. A felhasználók számára ezzel biztosítjuk a mobilitást, elősegítve ezzel a hatékony munkavégzést bárhonnan és bármikor. Egyedi funkciók segítségével megelőztük, hogy a történelem megismételje önmagát és megint átláthatatlan struktúra alakuljon ki.”
Dr. Hekáné Ildikó
Ügyvezető
„Cégünk profiljába fém – alumínium, vörös és sárgaréz, bronz, szénacél, ipari műanyag, rozsdamentes acél, –félgyártmány nagy és kiskereskedelme tartozik. Több mint 20 éves fennállásunk alatt, sosem találtunk tökéletes megoldást a raktározási, beszerzési és logisztikai folyamatainkra. Őszintén megvallva nem bíztunk a projekt 100%-os sikerében, és tapasztalatainkból kiindulva nem gondoltuk, hogy létezik olyan szoftver, ami a üzleti folyamatainknak megfelelő. Viszont így a bevezetést követően, elismerem tévedtünk. Ezzel a szoftverrel könnyedén nyilvántarthatóvá váltak sarzs kezelt termékeink, raktárjaink és a beszerzéssel kapcsolatos információink. A számos beépített egyedi funkciónak és beállításnak köszönhetően rendkívüli rugalmassággal tervezhető meg a beszerzés és logisztika, tovább növelve ezzel a hatékonyságot. Új közös projektet is indítottunk a fiúkkal, ami a gyártásunkat vette célkeresztbe! Köszönjük eddigi és jelenlegi odaadó munkátokat!”
Balogh Sándor
Ügyvezető igazgató
„Kényelmes és egyszerű, hogy csak egy kattintással bármit megvásárolhatunk a nappaliból és ez csak tovább fejlődött az okostelefonok megjelenésével, hiszen segítségükkel bárhonnan és bármikor vásárolhatunk. Az internetes értékesítéshez tervezett ügyviteli rendszereinket a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. személyre szabottan elkészítette számunkra, így kiszolgálási és beszerzési feladataink automatikusan töreténnek, és több időnk jut az ügyfélszerzésre, mely úgy szint gyors és nyomon követhető lett az integrált CRM miatt. Nagyon szépen köszönjük az FT csapatának!”
Dr. Boldi Rebeka
Ügyvezető