fbpx

A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített integrált vállalatirányítási szoftverek lokális- vagy felhőalapú vállalatirányítási rendszerek. A pénzügy és számvitel modul vagy alprogram széleskörű pénzügyi, számviteli, könyvelési és tárgyi eszköz funkcionalitással támogatja az Ön munkáját.

A folyószámla modul segítségével a vevői és szállítói tartozások tételesen követhetőek. A késedelmi kamat elszámolás és a felszólító levelek nyomtatása segít a kintlévőségek kezelésében. A kompenzációs modul a partneri elszámolások követését támogatja. Az elektronikus banki kapcsolatok biztosítják a beérkező és utalt pénzek, a gyors és pontos feldolgozását. A szállítói számlák iktatása és elektronikus jóváhagyása lehetővé teszi a belső pénzügyi folyamatok szabályozását. A pénztárban a nyitott számlák automatikusan megjelennek a gyors összerendelés (összepontozás) érdekében. A bankkártyával történő fizetéseket is kezeli a rendszer. A folyószámla részletes kimutatást ad a részteljesítésekről, határidőn túli nyitott számlákról. Kezeli a bejövő számlák rögzítését, ellenőrzését és jóváhagyását akár tételesen, főkönyvi számokkal, főkönyvi dimenziókkal ellátva. Hasonló vagy azonos bejövő számlák rögzítésére sablon készíthető. Pénzügyi értesítő készítési lehetőség. A folyószámla kimutatás összesítve, illetve főkönyvi számlákhoz kapcsolva egyaránt lehívható. A közvetlen költségekről szóló bejövő számlák tevékenységekhez, szállítmányhoz rendelhetőek így pontosítva az ügyletenkénti nyereségkimutatást. A közvetett költségek (gázszámla, hirdetés, stb.) részlegekhez rendelhetőek, illetve részlegek között feloszthatóak. (Önelszámoló egységek) A jóváhagyott számlákból átutalási csomag készíthető papír alapon, vagy akár elektronikus formátumban. Folyószámla modulban nyilvántarthatóak a folyószámlát is érintő számviteli gazdasági események (pl. vevői értékvesztés, árfolyamkülönbözet). A banki kivonatok feldolgozása történhet elektronikus banki állományok alapján. A rendszer lehetőséget ad a cég és partnerei közötti összetett kompenzációra. A rendszer elkészíti az időszaki ÁFA bevallásokat a kapcsolódó analitikus dokumentációval együtt. Adóbevallások támogatása analitikus nyilvántartásokkal. Partneri kedvezmények tevékenységenként. Részletes folyószámla napló az összes műveletről. Utókalkulációs modul segíti az értékesítése során elért haszon meghatározását. Számlaböngésző segítségével minden egyes számla megtekinthető, másolat nyomtatható. A pénztár modul egyszerre több pénztárt tud kezelni több pénztárossal. A folyószámla egyszerre biztosítja valamennyi követelés és kötelezettség partnerenkénti megjelenítését, ezáltal teljes áttekintést kaphatunk partnereink aktuális pénzügyi pozíciójáról, a számviteli szabályok korlátait átlépve.

 
Kategória:
Üzleti szoftver
Termék:
pénzügy és számvitel
Ágazat:
ágazat független termék
Telepítés helye:
felhő vagy lokális

Vélemények

bevezetés
+
felhasználók
üzletág
%
elismerés
„Széles körű lekérdezési lehetőség, tetszőleges listák és kimutatások készíthetők a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített egyedileg nekünk fejleszettt szoftver segítségével. Praktikus és rugalmas megoldások, cégünk részére nélkülözhetetlen. ”
Dr. Bíró Lajos
Gazdasági igazgató
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített integrált vállalatirányítási rendszer rendet teremtett üzleti folyamatainkban ezzel egyfajta magabiztosságot és nyugalmat hozott az ügyfélkezelésünkbe. Minden cégnek szüksége lenne egy ilyen szoftverre.”
Szabó Gábor
Ügyvezető
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített munkafolyamat-irányítási rendszer bevezetésével áttekinthetővé váltak üzleti folyamataink, nőtt az automatizáltság, csökkent a hibalehetőség, biztosítva lett az ellenőrzési lehetőség, egyszerűsödött a belső kommunikáció, áttekinthető lett a munkabeosztás, egyszerűen felgyorsultak a folyamatok.”
Huszárik Márk
Ügyvezető
„Kényelmes és egyszerű, hogy csak egy kattintással bármit megvásárolhatunk a nappaliból és ez csak tovább fejlődött az okostelefonok megjelenésével, hiszen segítségükkel bárhonnan és bármikor vásárolhatunk. Az internetes értékesítéshez tervezett ügyviteli rendszereinket a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. személyre szabottan elkészítette számunkra, így kiszolgálási és beszerzési feladataink automatikusan töreténnek, és több időnk jut az ügyfélszerzésre, mely úgy szint gyors és nyomon követhető lett az integrált CRM miatt. Nagyon szépen köszönjük az FT csapatának!”
Dr. Boldi Rebeka
Ügyvezető
„Előző rendszerünkben az elektronikus iratkezelés átláthatatlanná és követhetetlenné vált, így felkerestünk szoftver fejlesztő vállalatokat. FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. mellett tettük le voksunkat. Ügyes kreatív csapat, mindenre találtak megoldást, nem voltak kifogások. Igényeinket megvalósítva bármilyen webes böngészőt futtató eszközről elérhető VPN-en keresztül. A felhasználók számára ezzel biztosítjuk a mobilitást, elősegítve ezzel a hatékony munkavégzést bárhonnan és bármikor. Egyedi funkciók segítségével megelőztük, hogy a történelem megismételje önmagát és megint átláthatatlan struktúra alakuljon ki.”
Dr. Hekáné Ildikó
Ügyvezető
„A COVID-19 pandémia miatt home office-ra akartunk átállni. Így megoldást kerestünk, ami megfelelő lehet számunkra. A fejlesztést megelőzően sokat tárgyaltunk a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. csapatával, hogy komplex ügyviteli folyamatainkat digitalizálhassuk és online csoportmunka teljes támogatást adjon kollégáinknak. Büszkén mondhatom, hogy Frederikékkel sikeresen transzformáltuk digitális térbe üzleti folyamatainkat és hétköznapjaink részévé vált a digitális csoportmunka. A folyamatainkat látva, higgyék el nekem, ha azt mondom, hogy a szoftvereké a jövő! A munkatársak számára élmény a közös munka, míg a menedzsment lényegében teljes kontroll alatt tartja a kiosztott feladatokat és a munkafolyamatokat. ”
Ladányi Róbert
Ügyvezető igazgató
„Könnyebben és professzionálisabban szervezhető a gyártási és termelési folyamat egésze, és megfelelőbben lehet ezáltal menedzselni az erőforrásokat és az időkereteket is. Köszönjük FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. minden munkatársának!”
Túri Csaba
Tulajdonos
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által egyedileg számunkra fejleszetett szoftverrel magasabb szintre emeltük cégünk munkáltatói arculatát, emellett csökkentettük a toborzási feladatokra fordított időt, így felgyorsult a kiválasztási folyamat. Erre volt szükségünk.”
dr. Nagy Annamária
HR managar
„Cégünk profiljába fém – alumínium, vörös és sárgaréz, bronz, szénacél, ipari műanyag, rozsdamentes acél, –félgyártmány nagy és kiskereskedelme tartozik. Több mint 20 éves fennállásunk alatt, sosem találtunk tökéletes megoldást a raktározási, beszerzési és logisztikai folyamatainkra. Őszintén megvallva nem bíztunk a projekt 100%-os sikerében, és tapasztalatainkból kiindulva nem gondoltuk, hogy létezik olyan szoftver, ami a üzleti folyamatainknak megfelelő. Viszont így a bevezetést követően, elismerem tévedtünk. Ezzel a szoftverrel könnyedén nyilvántarthatóvá váltak sarzs kezelt termékeink, raktárjaink és a beszerzéssel kapcsolatos információink. A számos beépített egyedi funkciónak és beállításnak köszönhetően rendkívüli rugalmassággal tervezhető meg a beszerzés és logisztika, tovább növelve ezzel a hatékonyságot. Új közös projektet is indítottunk a fiúkkal, ami a gyártásunkat vette célkeresztbe! Köszönjük eddigi és jelenlegi odaadó munkátokat!”
Balogh Sándor
Ügyvezető igazgató