fbpx

A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített integrált vállalatirányítási szoftverek lokális- vagy felhőalapú vállalatirányítási rendszerek. A vállalati Táv- és csoportmunka modul vagy alprogram jelentős előnyt biztosít a vállalkozások számára. Időtől, helyszíntől és munkatársi létszámtól függetlenül valós időben valósítja meg a kommunikációt, dokumentumkezelést és adminisztrálást.

A felhasználók egyedi azonosítóval biztonságos csatornán keresztül használhatják a vállalatirányítási rendszert. A dokumentumok helytől és időtől függetlenül a megfelelő jogosultság birtokában elérhetőek a felhasználók számára. Ezen dokumentumok könnyen kikereshetőek, akár partnerhez, akár projekthez kötődnek. A dokumentumok listázásánál specifikus szűrő segíti a könnyed és gyors megtalálását nagy adatállomány esetében. A szerződés/dokumentumgeneráló nagy segítségünkre van gyakran használt szerződések, dokumentumok esetében. Tekintve, hogy számos adatot hoz a rendszer különböző pontjairól, az adminisztrációt nagy mértékben felgyorsítja. A felhasználók e-mailen tudnak egymással kommunikálni, melyek megint csak partnerekhez kapcsolódnak a könnyű átláthatóság érdekében. Ezen felül belső üzenetküldő felület, valamint felhasználónkénti és csoportos chat lehetőség biztosítja a felhasználók közötti kommunikációt. Rendelkezésre áll feladatkiosztó, mellyel egyértelműen meghatározásra kerülnek a felelősök, és a határidők, így bármilyen tevékenység elmaradása esetén azonnal egyértelműen látszódik a felelős. A központi naptárrendszer segítségével a munkaszervezés nagyban felgyorsítható, egyszerűsíthető. A megszervezett találkozókról a felhasználók jelentéseket írhatnak a cégvezetők felé. Üzletkötői munkacsoportok munkájának menedzselésére, mérésére kiválóan alkalmas. A rendszerhez csatlakozó platformfüggetlen mobilapplikáción keresztül szintén használhatóak a chat és naptár funkciók.

 
Kategória:
Üzleti szoftver
Termék:
táv- és csoportmunka
Ágazat:
ágazat független termék
Telepítés helye:
felhő vagy lokális

Vélemények

bevezetés
+
felhasználók
üzletág
%
elismerés
„A COVID-19 pandémia miatt home office-ra akartunk átállni. Így megoldást kerestünk, ami megfelelő lehet számunkra. A fejlesztést megelőzően sokat tárgyaltunk a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. csapatával, hogy komplex ügyviteli folyamatainkat digitalizálhassuk és online csoportmunka teljes támogatást adjon kollégáinknak. Büszkén mondhatom, hogy Frederikékkel sikeresen transzformáltuk digitális térbe üzleti folyamatainkat és hétköznapjaink részévé vált a digitális csoportmunka. A folyamatainkat látva, higgyék el nekem, ha azt mondom, hogy a szoftvereké a jövő! A munkatársak számára élmény a közös munka, míg a menedzsment lényegében teljes kontroll alatt tartja a kiosztott feladatokat és a munkafolyamatokat. ”
Ladányi Róbert
Ügyvezető igazgató
„Előző rendszerünkben az elektronikus iratkezelés átláthatatlanná és követhetetlenné vált, így felkerestünk szoftver fejlesztő vállalatokat. FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. mellett tettük le voksunkat. Ügyes kreatív csapat, mindenre találtak megoldást, nem voltak kifogások. Igényeinket megvalósítva bármilyen webes böngészőt futtató eszközről elérhető VPN-en keresztül. A felhasználók számára ezzel biztosítjuk a mobilitást, elősegítve ezzel a hatékony munkavégzést bárhonnan és bármikor. Egyedi funkciók segítségével megelőztük, hogy a történelem megismételje önmagát és megint átláthatatlan struktúra alakuljon ki.”
Dr. Hekáné Ildikó
Ügyvezető
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által egyedileg számunkra fejleszetett szoftverrel magasabb szintre emeltük cégünk munkáltatói arculatát, emellett csökkentettük a toborzási feladatokra fordított időt, így felgyorsult a kiválasztási folyamat. Erre volt szükségünk.”
dr. Nagy Annamária
HR managar
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített integrált vállalatirányítási rendszer rendet teremtett üzleti folyamatainkban ezzel egyfajta magabiztosságot és nyugalmat hozott az ügyfélkezelésünkbe. Minden cégnek szüksége lenne egy ilyen szoftverre.”
Szabó Gábor
Ügyvezető
„Széles körű lekérdezési lehetőség, tetszőleges listák és kimutatások készíthetők a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített egyedileg nekünk fejleszettt szoftver segítségével. Praktikus és rugalmas megoldások, cégünk részére nélkülözhetetlen. ”
Dr. Bíró Lajos
Gazdasági igazgató
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített munkafolyamat-irányítási rendszer bevezetésével áttekinthetővé váltak üzleti folyamataink, nőtt az automatizáltság, csökkent a hibalehetőség, biztosítva lett az ellenőrzési lehetőség, egyszerűsödött a belső kommunikáció, áttekinthető lett a munkabeosztás, egyszerűen felgyorsultak a folyamatok.”
Huszárik Márk
Ügyvezető
„Kényelmes és egyszerű, hogy csak egy kattintással bármit megvásárolhatunk a nappaliból és ez csak tovább fejlődött az okostelefonok megjelenésével, hiszen segítségükkel bárhonnan és bármikor vásárolhatunk. Az internetes értékesítéshez tervezett ügyviteli rendszereinket a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. személyre szabottan elkészítette számunkra, így kiszolgálási és beszerzési feladataink automatikusan töreténnek, és több időnk jut az ügyfélszerzésre, mely úgy szint gyors és nyomon követhető lett az integrált CRM miatt. Nagyon szépen köszönjük az FT csapatának!”
Dr. Boldi Rebeka
Ügyvezető
„Könnyebben és professzionálisabban szervezhető a gyártási és termelési folyamat egésze, és megfelelőbben lehet ezáltal menedzselni az erőforrásokat és az időkereteket is. Köszönjük FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. minden munkatársának!”
Túri Csaba
Tulajdonos
„Cégünk profiljába fém – alumínium, vörös és sárgaréz, bronz, szénacél, ipari műanyag, rozsdamentes acél, –félgyártmány nagy és kiskereskedelme tartozik. Több mint 20 éves fennállásunk alatt, sosem találtunk tökéletes megoldást a raktározási, beszerzési és logisztikai folyamatainkra. Őszintén megvallva nem bíztunk a projekt 100%-os sikerében, és tapasztalatainkból kiindulva nem gondoltuk, hogy létezik olyan szoftver, ami a üzleti folyamatainknak megfelelő. Viszont így a bevezetést követően, elismerem tévedtünk. Ezzel a szoftverrel könnyedén nyilvántarthatóvá váltak sarzs kezelt termékeink, raktárjaink és a beszerzéssel kapcsolatos információink. A számos beépített egyedi funkciónak és beállításnak köszönhetően rendkívüli rugalmassággal tervezhető meg a beszerzés és logisztika, tovább növelve ezzel a hatékonyságot. Új közös projektet is indítottunk a fiúkkal, ami a gyártásunkat vette célkeresztbe! Köszönjük eddigi és jelenlegi odaadó munkátokat!”
Balogh Sándor
Ügyvezető igazgató