fbpx

A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. általt készített integrált vállalatirányítási szoftverek lokális- vagy felhőalapú vállalatirányítási rendszerek.  A Vállalati CRM és értékesítési modul a rendszer központi eleme. A teljes értékesítési folyamatot hatékonyan és áttekinhetően végigkíséri.

A CRM modul vagy al-program a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. égisze alatt készített ERP rendszerek központi modulja. Rendszerünkben a legtöbbet használt kiindulópont maga a partner, legyen szó ügyfélről, beszállítóról, vagy alvállalkozóról. CRM rendszerünk segítségével végig követheti a teljes értékesítési folyamatot, a kapcsolatfelvételtől, az ajánlat megírásán és kiküldésén keresztül, a tényleges teljesítésen át a számlázásig és utókövetésig. Rendszerünket kifejezetten ajánljuk olyan vállalkozásoknak, amelyek nagyobb üzletkötői csapattal dolgoznak és kollégáik rendszeresen járják az országot. Fejlett naptárrendszere segítségével a teljes ügyfél- és értékesítési történet végig vezethető. A találkozókról az értékesítők jelentéseket írhatnak a vezetők felé. Teljeskörű e-mail integrációnknak köszönhetően az ügyfelekkel kapcsolatos minden levélben történt kommunikáció az értékesítési folyamat megfelelő pontjából rendelhető. Értékesítőink teljesítményét különböző terv és tényalapú kimutatással mérhetjük és ösztönözhetjük, versenyhelyzetet teremthetünk köztük. Feladatkiosztó rendszerünk használatával minden indított feladatlánc végig követhető, az értékesítési folyamathoz köthető. Árajánlatkészítő modulunk segítségével gyorsan és könnyen tud egy-egy értékesítési folyamatra személyre szabott ajánlatokat generálni. A CRM modul része egy teljeskörű számlázó rendszer, amelynek segítségével tényleges pénzügyi adatokat is köthetünk az értékesítési folyamathoz.

 
Kategória:
Üzleti szoftver
Termék:
CRM
Ágazat:
ágazat független termék
Telepítés helye:
felhő vagy lokális

Vélemények

bevezetés
+
felhasználók
üzletág
%
elismerés
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített integrált vállalatirányítási rendszer rendet teremtett üzleti folyamatainkban ezzel egyfajta magabiztosságot és nyugalmat hozott az ügyfélkezelésünkbe. Minden cégnek szüksége lenne egy ilyen szoftverre.”
Szabó Gábor
Ügyvezető
„Cégünk profiljába fém – alumínium, vörös és sárgaréz, bronz, szénacél, ipari műanyag, rozsdamentes acél, –félgyártmány nagy és kiskereskedelme tartozik. Több mint 20 éves fennállásunk alatt, sosem találtunk tökéletes megoldást a raktározási, beszerzési és logisztikai folyamatainkra. Őszintén megvallva nem bíztunk a projekt 100%-os sikerében, és tapasztalatainkból kiindulva nem gondoltuk, hogy létezik olyan szoftver, ami a üzleti folyamatainknak megfelelő. Viszont így a bevezetést követően, elismerem tévedtünk. Ezzel a szoftverrel könnyedén nyilvántarthatóvá váltak sarzs kezelt termékeink, raktárjaink és a beszerzéssel kapcsolatos információink. A számos beépített egyedi funkciónak és beállításnak köszönhetően rendkívüli rugalmassággal tervezhető meg a beszerzés és logisztika, tovább növelve ezzel a hatékonyságot. Új közös projektet is indítottunk a fiúkkal, ami a gyártásunkat vette célkeresztbe! Köszönjük eddigi és jelenlegi odaadó munkátokat!”
Balogh Sándor
Ügyvezető igazgató
„Széles körű lekérdezési lehetőség, tetszőleges listák és kimutatások készíthetők a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített egyedileg nekünk fejleszettt szoftver segítségével. Praktikus és rugalmas megoldások, cégünk részére nélkülözhetetlen. ”
Dr. Bíró Lajos
Gazdasági igazgató
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által készített munkafolyamat-irányítási rendszer bevezetésével áttekinthetővé váltak üzleti folyamataink, nőtt az automatizáltság, csökkent a hibalehetőség, biztosítva lett az ellenőrzési lehetőség, egyszerűsödött a belső kommunikáció, áttekinthető lett a munkabeosztás, egyszerűen felgyorsultak a folyamatok.”
Huszárik Márk
Ügyvezető
„Előző rendszerünkben az elektronikus iratkezelés átláthatatlanná és követhetetlenné vált, így felkerestünk szoftver fejlesztő vállalatokat. FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. mellett tettük le voksunkat. Ügyes kreatív csapat, mindenre találtak megoldást, nem voltak kifogások. Igényeinket megvalósítva bármilyen webes böngészőt futtató eszközről elérhető VPN-en keresztül. A felhasználók számára ezzel biztosítjuk a mobilitást, elősegítve ezzel a hatékony munkavégzést bárhonnan és bármikor. Egyedi funkciók segítségével megelőztük, hogy a történelem megismételje önmagát és megint átláthatatlan struktúra alakuljon ki.”
Dr. Hekáné Ildikó
Ügyvezető
„A COVID-19 pandémia miatt home office-ra akartunk átállni. Így megoldást kerestünk, ami megfelelő lehet számunkra. A fejlesztést megelőzően sokat tárgyaltunk a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. csapatával, hogy komplex ügyviteli folyamatainkat digitalizálhassuk és online csoportmunka teljes támogatást adjon kollégáinknak. Büszkén mondhatom, hogy Frederikékkel sikeresen transzformáltuk digitális térbe üzleti folyamatainkat és hétköznapjaink részévé vált a digitális csoportmunka. A folyamatainkat látva, higgyék el nekem, ha azt mondom, hogy a szoftvereké a jövő! A munkatársak számára élmény a közös munka, míg a menedzsment lényegében teljes kontroll alatt tartja a kiosztott feladatokat és a munkafolyamatokat. ”
Ladányi Róbert
Ügyvezető igazgató
„Könnyebben és professzionálisabban szervezhető a gyártási és termelési folyamat egésze, és megfelelőbben lehet ezáltal menedzselni az erőforrásokat és az időkereteket is. Köszönjük FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. minden munkatársának!”
Túri Csaba
Tulajdonos
„A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. által egyedileg számunkra fejleszetett szoftverrel magasabb szintre emeltük cégünk munkáltatói arculatát, emellett csökkentettük a toborzási feladatokra fordított időt, így felgyorsult a kiválasztási folyamat. Erre volt szükségünk.”
dr. Nagy Annamária
HR managar
„Kényelmes és egyszerű, hogy csak egy kattintással bármit megvásárolhatunk a nappaliból és ez csak tovább fejlődött az okostelefonok megjelenésével, hiszen segítségükkel bárhonnan és bármikor vásárolhatunk. Az internetes értékesítéshez tervezett ügyviteli rendszereinket a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. személyre szabottan elkészítette számunkra, így kiszolgálási és beszerzési feladataink automatikusan töreténnek, és több időnk jut az ügyfélszerzésre, mely úgy szint gyors és nyomon követhető lett az integrált CRM miatt. Nagyon szépen köszönjük az FT csapatának!”
Dr. Boldi Rebeka
Ügyvezető