fbpx
Rendelje meg egyedi szoftverét.

Mi időben és költségvetésen belül szállítjuk - bármennyire bonyolult is.

[ Szolgáltatás]

Egyedi szoftverfejlesztés

A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. egy egyedi szoftverfejlesztő ügynökség Magyarországon. Ügyfeleink üzleti igényeihez szabott, nagy teljesítményű, felhőalapú digitális megoldásokat fejlesztünk és forgalmazunk. Az elmúlt évek során számos hazai és nemzetközi projektben minket választottak. Projektadminisztrációs felületünk külső elérésével napi szinten átláthatóvá és kontrollálhatóvá tesszük a szoftverfejlesztés folyamatát az ügyfeleink számára is. Ezáltal a versenytárainknál hatékonyabban tudunk reagálni a felmerülő kérésekre, módosítási javaslatokra. Átadott szoftvereink többségéhez a garanciális időszakon túl is folyamatos módosítási, fejlesztési szolgáltatást nyújtunk, ezzel lehetővé téve az aktuális üzleti igények költséghatékony rendszerbe építését.

Modern, gyors és hatékony

Ez nem csak arról szól, hogy egy új szoftvert telepítünk. Minimális befektetéssel átírjuk és lecseréljük azokat a régebbi rendszereket, amelyek lassítják vagy akadályozzák, ezzel segítve a modern technológiák jobb és gyorsabb működését.

Ennek lényege, hogy a legmodernebb technológiák felhasználásával, az alapoktól kezdve programozunk egy szoftvert az Ön igényeit szem előtt tartva, határidőre

Bármikor, bármilyen eszközön

Az ügyfelek és az alkalmazottaik különböző eszközöket használnak ugyanazon feladatok végrehajtására. Mi, mint szoftverfejlesztő cég, fel vagyunk szerelve a legjobb, legújabb technológiákkal, amelyek a web- és mobil fejlesztők segítségére vannak, így a legújabb technológiákkal szembesülve, gyors, biztonságos és adaptív szoftvereket tudunk előállítani.

Használható és méretezhető

Szoftverfejlesztőink és tervezőcsoportunk olyan egyedi szoftvereket hoznak létre, amelyek az ügyfelek igényeivel vagy az alkalmazottak növekedésével párhuzamosan fejlődnek és adaptálódnak, hogy a jövőben ne kelljen újra szoftvert készítessen.

[ Rólunk ]

Vélemények

"A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. csapatával együttműködve egy hatékony, strukturált és átlátható munkafolyamatot alakítottunk ki, melyben a határidők betartása erős szerepet játszott. Az elkészült funkciókat, modulokat, alkalmazásokat minden esetben dokumentáltan, a megfelelő oktatások után kaptuk meg."
Merényi László
ügyvezeteő