fbpx
[ Szolgáltatás ]

Üzemeltetés

Cégünk filozófiája szerint a legoptimálisabb megoldás mind a megrendelő, mind a felhasználók számára, ha az üzemeltetést is a fejlesztő cég intézi, ugyanis tetszőleges probléma felmerülése esetén azonnal be tud avatkozni, és a lehető leghamarabb eltudja hárítani azt. Éppen ezért cégünk kiterjesztette tevékenységi körét, üzemeltetés és hosting tevékenységekkel, hogy minél komplexebb szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleink számára.

Cégünk vállalja informatikai rendszerek biztonságos és folyamatos üzemeltetését. Személyre szabott szolgáltatásunk keretében hatékonyan és gyorsan reagálunk azokra az eseményekre, amelyek ügyfeleink vállalkozásának működésében fennakadásokat okoznak. Szerződésben garantáljuk ügyfeleink számára az informatikai rendszer szolgáltatásainak helyreállítási idejét, rendelkezésre állását illetve a különböző rendszergazdai szolgáltatások válaszidejét. Ezáltal kalkulálhatóvá válik a szolgáltatás minősége, a válaszidők, és az üzemeltetési költségek.

[ Rólunk ]

Vélemények

"A határidők pontos betartása, megbízható adatkezelés, precíz munkavégzés, érthető kommunikáció és nem utolsó sorban jó ár-érték arány. Adatvédelem, adatbiztonság, amely talán a legfontosabb elvárás egy informatikai szolgáltatótól. Ezt mind biztosítja a FREDERIK TECHNOLOGIES Kft."
Gyarmati Miklós Tamás
tulajdonos