fbpx
[ Finanszírozás ]

Segítünk, hogy a pénz ne álljon a digitális fejlődése útjába

Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése hosszútávú döntés, ami annak ellenére, hogy gazdaságilag rövid időn belül megtérül, kezdetben jelentős anyagi terhet ró a cégekre. Mi éppen ezért több különböző lehetőséget is biztosítunk partnereinek részére a financiális terhek optimalizálására, csökkentésére.

  • 01
    Pályázati forrás
  • 02
    Lízing
  • 03
    Részletfizetés
Kérje pályázati szakértőink támogatását a jelenleg elérhető pályázatokkal kapcsolatban. Jelenlegi népszerű pályázati forrás a GINOP Plusz-1.2.1-21. Első beadási szakasza júniusban nyílt meg, és már most olyan nagy érdeklődés övezi, hogy pár nap alatt kifogyhatnak a források.
Szolgáltatásaink és szoftvereink előre kiszámítható, havidíjjal is elérhetők partnereink számára. Ez a fizetési mód kimondottan azoknak ajánlott, akik nem szeretnének egy összegben vagy egy éven belül invesztálni digitalizációjukba, viszont nagy szükségük lenne rá azonnal.
Szolgáltatásaink és szoftvereink előre kiszámítható 12 havi konstrukcióban is elérhető partnereink számára. Ez a fizetési mód kimondottan azoknak ajánlott, akik jelenleg nem szeretnének egy összegben invesztálni digitalizációjukba, viszont nagy szükségük lenne rá azonnal, de kamatot sem szeretnének fizetni a finanszírozásra.