fbpx
rólunk
[ FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. ]

Csak egy dolgot veszünk komolyan: a munkát.

Innovátorok és szenvedélyes problémamegoldók vagyunk mind a szoftverfejlesztés, mind a digitális tervezés területén.

Sok mindent fejlesztettünk a mobil alkalmazásoktól, az egyedi szoftvereken át, az integrált rendszerekig. Rengeteg kihívást kerestünk és találtunk, amelyek révén egy baráti társaságból teljes értékű fejlesztő ügynökséggé nőttünk ki.Ugyanakkor új projekteket továbbra is vállalunk, mert egy kielégíthetetlen vágy rejlik bennünk, amely programok készítésével és ügyfeleink elégedettségével tartható kordában. Egyszerűen ez tesz minket boldoggá.

[ Amiért dolgozunk ]

Küldetésünk az, hogy segítsünk az értékek teremtésében, a testreszabott szoftverek és alkalmazások révén. Függetlenül attól, hogy ügyfelünk kereskedelmi, szociális vagy kormányzati szektorban tevékenykedik.

A FREDERIK TECHNOLOGIES Kft.-vel való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.A Bisnode "AA" Tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 1,75 százaléka jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent.

Teljesítettük az ISO 14001 környezetközpontú-, valamint az ISO/IEC 27001 információbiztonsági irányítási rendszer követelményeit is, és hármas, ún. integrált irányítási rendszert működettünk.

FREDERIK TECHNOLOGIES Kft. Vállalható Üzleti Szereplő vállalta, hogy az önellenőrzésen túl nyilvános adatok alapján, külső minősítési rendszer is minősíti a működését - ezt az értékelést pedig üzleti értékként használja.

[ +]
Ügyfél
[ +]
év
[ +]
díj
[ e+]
felhasználó
[ hogyan dolgozunk ]

Vázlattól a bevezetésig

Felmérés és célkitűzés

Amikor felmerül az igény egy egyedi fejlesztésű szoftverre, weboldalra, vagy mobil alkalmazásra, először felmérjük az ügyfél  szoftverrel szemben támasztott célkitűzéseit. Az ügyféllel való szoros együttműködés kiemelten fontos már a felmérés során is, mivel a feltérképezett igények határozzák meg a szükséges szoftverfunkciókat.

Szoftver specifikáció

Második lépésként elkészítjük a szoftver specifikációját. Ebben a dokumentumban egyértelműen és részletesen meghatározzuk ügyfeleinkkel közösen a szükséges funkciókat, valamint javaslatokat teszünk tapasztalataink alapján. Az egyedi folyamatokhoz megtervezzük a lehetséges megoldásokat, majd kiválasztjuk ezek közül a leghatékonyabban megvalósíthatót.

Szoftver fejlesztése

A fejlesztési szakaszban jellemzően 2 hetes sprintekben dolgozunk. A feladatokat az előre felállított logikai és fontossági sorrendben végezzük el, az elkészült feladatokról általában heti riportot küldünk.

Szoftver tesztelése

Egyedi szoftverfejlesztés közben, valamint minden lezárt munkafázis után különböző teszteléseket végzünk, az átadás előtt azonban egy nagyobb és átfogóbb tesztelést szükséges elvégezni. Ebben a fázisban az elkészült szoftvert egészében vizsgáljuk. Összevetjük a specifikációban lefektetett terveket a megvalósult termékkel, kipróbálunk minden funkciót, illetve különböző eszközökön is kipróbáljuk a szoftvert a kompatibilitás és a megfelelő megjelenés érdekében. A belső tesztelést a felhasználói tesztelés követi. Amennyiben szükséges, elvégezzük a végső módosításokat az észrevételek alapján, majd, ha a terv és az elkészült szoftver megegyezik, a szoftver átadása következik.

Szoftver átadása és bevezetése

Az utolsó szakaszban a kész szoftvert feltelepítjük a szerverre és átadjuk a fejlesztési dokumentációt. Egy rendszer bevezetése után jellemzően szükség van betanításra is, hogy a vállalkozás dolgozói megfelelően tudják kezelni az új szoftvert a mindennapokban. Az általunk bevezetett rendszerekhez helyszíni, vagy akár távoli oktatást biztosítunk, így garantálva, hogy mindenki magabiztosan használhassa azt. Amennyiben ügyfelünk és a rendszer igényli, akkor támogatási és üzemeltetési feladatokat is biztosítunk.